Programma Trip Canada

De stuurgroep van Cannabis Connect organiseert van 19-22 maart 2018 een werkbezoek aan een aantal teeltfaciliteiten in Canada om te zien hoe de teelt daar is georganiseerd en met welke valkuilen rekening gehouden dient te worden.

Het tweedaagse programma start in de ochtend van 20 maart. Mocht u eerder willen komen of langer willen blijven dan kan dat natuurlijk. De kosten voor vervoer en verblijf zijn voor eigen rekening. Wij zullen een aantal suggesties doen voor mensen die het prettig vinden om samen te reizen en/of te verblijven. Zodra we weten hoeveel mensen er meegaan zullen we hotels bellen om een goede rate te krijgen.

Wij regelen het vervoer naar de teeltfaciliteiten. Afhankelijk van het aantal deelnemers worden de kosten voor de lunch en het diner door de organisatie gedekt.

Programma
19 maart (avond): welkomstborrel in het hotel (waar de meeste mensen zullen verblijven)

20 maart: bezoek aan Canopy Growth. We reizen met een bus naar Toronto airport. Vanaf Toronto airport vliegen we naar Smith falls. Daar brengen we een bezoek aan de Tweed, de hoofdfaciliteit van Canopy Growth.  Na een gezamenlijke lunch vliegen we terug naar Toronto, waar we ’s avonds gezamenlijk dineren.

21 maart: bezoek aan een of twee teeltfaciliteiten in de buurt van Toronto. We reizen hier per bus naartoe. We zullen tussendoor lunchen en sluiten ’s avonds af met een gezamenlijk diner.

Aanmelding
Deze trip is uitsluitend bedoeld voor ondernemers die lid zijn van de BCD, het PCN of Epicurus. Bent u (nog) geen lid, maar wilt u wel graag mee naar Canada? Meld u dan eerst aan bij een van de bonden of bij Epicurus. Klik HIER voor meer informatie over aanmelding bij een van de bonden.

Aanmelden voor de trip naar Canada kan tot uiterlijk 15 februari 2018 via het aanmeldformulier.